Basketbal: Košice na sústredení v Bardejove aj s Číkošovou

03.01.2006 Celý región

Bardejov 3. januára (TASR) - Basketbalistky slovenského majstra K¤CERO I. C. P. Košice v utorok odštartovali päťdňový tréningový kemp v Bardejove aj s novou ...
Bardejov 3. januára (TASR) - Basketbalistky slovenského majstra K¤CERO I. C. P. Košice v utorok odštartovali päťdňový tréningový kemp v Bardejove aj s novou posilou Danielou Číkošovou, ktorá predčasne ukončila kontrakt s poľskou Gdyniou. Staronový tréner Vladimír Karnay pred úvodným tréningom v novom roku netajil, že ho čaká s družstvom veľa práce.

\"Vylepšiť treba veľa vecí. V prvom rade sme začali od skladby tímu, chýbali mi hráčky. Príchodom Daniely Číkošovej sme získali osobnosť, ktorá vie svojím srdcom a bojovnosťou strhnúť kolektív. V minulosti tou oporou bola Anka Jendrichovská a po jej odchode takýto typ hráčky družstvu veľmi chýbal. Naším spoločným cieľom je obhájiť majstrovský titul. V 11-člennom kádri v Bardejove chýba len zranená Katarína Timková, \" povedal Karnay.
Kondičné tréningy počas sústredenia povedie atletický odborník Marián Prezbruchý. Regeneráciu absolvujú Košičanky v Bardejovských kúpeľoch. Hráčky K ¤CERO budú na sústredení do soboty, keď zohrajú prípavný zápas s Cassoviou Košice, na budúci utorok ich čaká cesta do Francúzska na euroligový zápas proti Valenciennes.
 

Vyberte región